Inderst inde ved du det godt... Af Camilla Laursen Datingcoach & Parterapeut

Inderst inde ved du det godt….

Inderst inde ved du det godt…

– Svaret du leder efter har du indeni.

Du har evnerne, mulighederne og drømmene for at folde dit liv ud til dets fulde potientiale.

Du ved det godt, men du vil ikke, tør ikke, kan ikke, tør ikke tænke tanken for så bliver det for virkeligt og det gør alt for ondt. Indeni mærker du længslen – drømmene der banker på fra dit indre,  det sker hver gang du åbner dit hjerte og tør mærke, du kan mærke hvordan det hele løsner sig bare fordi du lader lidt følelser komme ind. Du mærker den straks den brusende kraft efter livet, den kraft der kradser indeni for at komme ud, ud i verden, ud i livet –  dit sande jeg – den du blev født som, den du ved du er indeni, bag facaden, bag alle skyggerne bag alle bebrejdelserne, skammen og bag alt kritikken du har fået gennem livet.

Hvad ville der ske hvis du gav efter..? bare lige lidt, åbnede dit hjerte lidt, lidt mere og turde mærke dit indre. Hvad ville der ske hvis du viste hvem du i virkligheden er, hvad du mener, tænker og hvad du føler inderst inde..? Hvad ville der ske hvis du fortalte “dem” hvad du syntes, mærker og føler..?

Det er dit valg… dit liv, dine længsler og dine drømme. Skal de forblive et mysterium og aldrig se dagens lys er helt op til dig.?

Måske skal verden aldrig se hvor dig, smuk og autentisk du i virkligheden er..? Kun du ved hvad du gemmer på i dine inderste kroge af længsler, drømme, tanker og følelser.

Man siger at øjnene er sjælens spejl, hvad siger dine øjne når du ser ind i dem.?

Du er din indre flamme, din indre stemme, din indre kraft.

Du har kun dette ene liv.

Du er blevet dygtig til at holde tårerne tilbage så andre ikke ser det, så de andre ikke mærker det. Du bliver bedre og bedre til det og du tror næsten også på det… På at livet ikke har budt dig på mere og at du nu er havnet der hvor du er og at det hele egentligt er ok. Du har jo læst videre, fået et fint job, et fint hus, en mand, børn og det hele er jo egentligt ok, ihverfald ud ad til. Men indeni er du ved at visne op, tørre ud, livet æder dig langsomt op og du ved det godt, men du kan ikke og tør ikke, angsten har indtaget sin plads.

Hvad drømte du om som lille..?, dig det lille menneske med mod på verden med alt livskraften i behold, hele dig, troen på dig selv, med alle drømmene der blot ventede på at komme ud. Hvor blev de af..? hvor blev det hele af…? Hvor blev du af..?

Livet er nu… livet banker på din dør … hvorfor vente længere..? Hvad venter du på..?

Der er ingen der kommer og takker dig når du igen ligger i din seng i nat med dine indebrændte følelser, fornægtelser, længsler, uopfyldte drømme, tanker om hvad der kunne være blevet, følelsen af at livet blot skal overståes, livet der går forbi dig blot med små smagsprøver på hvad der kunne være blevet, hvorfor … hvorfor tør du ikke..?

Hvad ville der ske hvis du besluttede dig for at lukke op for dine drømme..?. Jeg ved det er så angstprovokerende at bryde ud af trygheden, hverdagen og det du liv du har nu, men du må stille dig selv det spørgsmål….

Træk vejret dybt helt ned i maven tre gange og mærk efter …..

Er jeg helt inderst inde lykkelig for mit liv..?

Hvis du spørger dig selv om dette kan du med det samme mærke svaret indeni,

Hvilken følelse mærker du..?

Føler du dig lykkelig eller ked af det..?

Kun du kender svaret.

Prøv nu at mærke dig selv og lad dit svar få lov at brede sig i din krop havd enten det er et ja eller et nej.

Lidt om mig….

Jeg har brudt ud af mit gamle liv fordi jeg lyttede til min indre stemme. Til sidst kunne jeg ikke undertrykke den stemme længere og jeg måtte følge mit sande instinkt og lytte til min indre stemme. Den fortalte mig hver dag hvad jeg i virkligheden drømte om og hvor jeg i virkligheden ville hen med mit liv. Jeg har undertrykt min indre stemme i så mange år og håbet på at ville få andres accept af mig som menneske. Men jeg følte aldrig jeg fik den helt sådan helt 100 % og derfor kom jeg til et tidspunkt i mit liv hvor jeg besluttede at nu var det nok. Nu ville jeg gøre mig selv lykkelig, mærke mig selv og lytte til min indre stemme. Jeg ville gå med mine følelser og drømme, jeg ville ikke længere lytte på dem der sagde hvordan jeg skulle være og hvordan de mente jeg var. Jeg slap min frygt og sprang ud som hele autentiske mig og sikke en rejse jeg har været på. Gu har det været hårdt men hvor har det været fantastisk at finde ind til mig selv igen. Jeg har mødt mine skygger i min nuværende kæreste og i mine børn, jeg har taget mit lys hjem og er mere hel og autentisk end jeg turde drømme om.

Jeg er ikke anderledes end dig, hvis du lytter, giver slip, mærker efter og tør stole på du kan, kan du det lover jeg!   – Livet venter, tør du flyve med..?

Livet går så hurtigt, jeg du ved du kan så meget mere, lyt til dine længsler, giv slip på frygten og angsten lad det hele åbne sig, lad tårrerne løbe, lad dit sug i maven slippe, lad blodet suse hurtigere ved tanken om at du giver slip på alt hvad der ikke er godt for dig længere. Giver slip på dem der ikke tror på dig og ikke forstår dig som den du er. Giv slip på de tanker der spinder i dit hoved og de tanker der ikke tjener dig længere. Giv slip, træk vejret helt ind i hjertet og lad den forløsende energi flyde i dine årer giv slip… helt slip.

Spild ikke én eneste tanke i dit sind med en bundløs sø af misforståelser, svigt og skam men gør det, du ved der skal til: Træk dine negative tanker op ved roden før de får hakket sig ned i dit bevidste indre. Forestil dig at du trækker alt det op indeni dig der ikke hører til i dig. Ud med bekymringer, fortrydelser, skam og negative tanker der ikke fører til andet end tabte dage.

Mærk, føl, og lyt til den stemme der har talt til dig i årevis, den stemme der har forsøgt at få dig til at give slip på alt det du godt ved ikke er godt for dig og den du i virkligheden ikke er – mærk nu dig selv, lyt til dit indre, din indre stemme og føl hvordan det hele spirer i din krop.

Du skal vide at der vil hele tiden komme stemmer der siger du ikke må give slip og det er alt for farligt at give slip og lytte til dit indre – lov mig du ikke lytter til den stemme – den stemme har ikke længere ret i dig. Du bestemmer du styrer dit liv og du ved præcist hvad du drømmer om i dine inderste afkroge af dig selv, i dit hjerte, i din mave, du ved hvad der er bedst for dig og du ved hvorfor du blev født.

Fortæl din stemme at nu er du tilbage, tilbage som den du var engang – du er stærkere, mere bevidst end nogensinde før og du går efter din drøm.

Du føler dig mere fri end du har gjort længe, længslen i dit indre efter dig selv er sat fri og du har frihed til at være den du er, frihed til at tænke de tanker der er dig, tænke de tanker der bringer dig frem mod dine drømme og dine længsler.

Længslen efter det du i virkligheden drømmer om – drømmen er til at nå og få hvis bare du vil og du vil for du er dig og du er skabt til det du drømmer om. Glem alt om det der ikke blev til noget, idag ser du fremad og idag er et helt nyt kapitel i dit liv.

 “Det er din tur nu – du er klar det lover jeg”

 “Men jeg slipper dig naturligvis ikke her”

Hvis dette indlæg har haft en effekt på dig og du har mærket hvordan livet buldrer på din dør, vil jeg meget gerne hjælpe dig på vej mod et helt dig. Mod dine drømme, længsler og de overbevisninger der ikke længere tjener dig, jeg vil hjælpe dig med at lave en strategi for dig på vej ud i verden som den nye dig.

Du har taget det første skridt på vej mod din rejse for et lykkeligere og mere helt dig.

Hvis du tør at leve dine drømme ud hjælper jeg dig:

 • Du er nød til at være modig og turde
 • Jeg vil stille dig en række spørgsmål og jeg kommr helt ind
 • Du kommer til at mærke dig selv og dine inderste længsler i din krop og sjæl
 • Du kommer til at forstå din fortid, blive afklaret omkring din nutid og få lagt en plan for din femtid
 • Du skal være klar til forandring
 • Klar til at smide alt det der holder dig fast lige nu i dit liv
 • Klar til at acceptere hele dig, dine længsler og dine drømme
 • Parat til at acceptere at du er anderledes end de andre
 • Nye tanker
 • Få nye mønstre og overbevisninger
 • Klar til at blive dig
 • Og du skal vide at verden vil se anderledes på dig

Der er kun en der står i vejen og det er dig derfor er det så befriende at arbejde med at sætte sig selv fri for du kan gør det hele selv.

 It is never to late to be you

Den følelse du vil opnå i din krop når du mærker at du går efter din drøm,  følger din insution og lytter til din indre stemme er helt vidunderlig befriende.

Der er kun en her i verden der kan få dine drømme til at blive til virklighed og det er dig

Jeg kan give dig redskaberne, motivere dig,  sende dig opgaverne, men i sidste ende er der kun en der kan ændre dit liv og det er dig. Med din indsats, dine tanker og de frø du sår vil du ligeså høste.

Så hvis du er klar til en rejse mod dine drømme og et helt dig – er du velkommen til at kontakte mig og høre lidt om hvilke muligheder jeg tilbyder.

kontakt@camillalaursen.dk

Du kan også ringe til mig for at få en uforpligtende samtale på 27 28 20 27

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

– It is never to late to be you!

 

OX

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *