Cammilla

Cammilla Maalue Laursen Parterapeut, dating coach og skyggevejleder. Jeg tilbyder parterapi i Århus, Risskov, Skødstrup, Lystrup og omegn

Jeg er Cammilla Mallue Laursen uddannet certificeret parterapeut, dating coach og skyggevejleder. Jeg har arbejdet med terapi, coaching og selvudvikling de sidste 20 år. Mit fokus som terapeut tager udgangspunkt i din fortid (det du har med), nutid (din nuværende situation) og fremtid (der hvor du ønsker dig hen).

Jeg holder powerfyldte workshops og foredrag med speciale i at forstå hvorfor vi er som vi er , føler hvad vi føler, tænker det vi gør og handler som vi gør. Jeg er blogger og skriver artikler. Jeg er mester til at få dig ud af din komfortzone og ud i udviklingszonen og du vil komme til at blive udfordret hos mig hvad enten du vælger at komme i min praksis i Skødstrup tæt på Århus eller til en af mine workshops.

Min mission: Du skal forstå den fortælling du har fået i din opvækst, sætte dig fri af dine overbevisninger, tage dit lys hjem og udleve dit største potientiale.

Jeg har egen praktis i Århus og Skødstrup, hvor jeg har haft klienter igennem 10 år.

Jeg har været gift og har 2 børn med min dejlige ex mand. Jeg har levet i en sammenbragt familie i 6 år. Jeg har været single i perioder i mit liv. Idag har jeg et langdistance forhold med min kæreste i Sverige.

Terapisessionerne vil give dig/ jer en forståelse for din/jeres nuværende situation.

Jeg ser det som min væsentlige opgave at give dig/ jer redskaber til at forstå fortiden og tackle din/jeres problemstillinger fremadrettet og give jer en personlig kærlighedsplan med værktøjer for at opnå en større forståelse af hinanden, jeres historik og hvorfor i reagere som i gør.

– Kontakt mig og få hjælp til et bedre liv.

Mobil:  27 28 20 27
Mail:   kontakt@camillalaursen.dk

Cammilla Maalue Laursen

Parterapeut, dating coach og skyggevejleder