Denne artikel vil ændre dine tanker omkring dating

Denne artikel er til dig der er singel og træt af det stressede dating liv. Til dig der er træt af de uendelige skeptiske tanker inden du skal på date. Til dig der er træt af dine overbevisninger der slører dit sind og allerde har sat sine skeptiske spor i dig inden du overhovedet har mødt din date.

Til dig der er med i den store gruppe af singler, gruppen med de skjulte behov, længsler og drømme.

For fakta er at det vi tænker er det vi udstråler og husk det tager et split sekund at blive forelsket derfor vil du gerne “make first impression last”.

  •  Når du skal på date næste gang så slip tankerne om du er lækker nok, klog nok, tynd nok og om din date vil kunne lide dig. Tænk hellere på hvor helt fantastisk du er og tænk istedet på hvorvidt du egentligt ville finde din date tiltrækkende nok til dig?

 

  • Istedet for at tænke på hvordan du skal imponere din date, kunne du tænke på hvordan han skal imponere og få fat på dig?

 

  •  Istedet for at sidde sammen med din date og tænke på hvad du skal sige til ham for at han skal kunne lide dig og syntes du er sexet og sjov, kunne du jo tænke på hvad han skal skal sige og gøre for at du skal kunne lide ham og syntes han er sexet og sjov?

 

  • Istedet for at være ved at rive håret ud på dig selv fordi din date endnu ikke har ringet eller på anden måde vist interesse, kunne du jo tage på en ny date eller finde på noget helt andet spændende stuff med dine veninder.

 

  • Istedet for at bekymrer dig om du er høj nok, lækker nok eller tynd nok til din date, kunne du jo tænke på om han måske bliver for overfladisk til at kunne se og mærke dine fantastiske kvaliteter som menneske.

 

  • Istedet for at bruge masser af tid, penge og kræfter på at komme op med den helt perfekte date ide, kunne du jo beslutte at en som dig ikke behøver at sætte den helt perfekte date op, netop fordi du jo er helt fantastisk som den du er.

 

  • Istedet for at lede efter en samtale eller et emne som din date gerne vil tale om, kunne du jo finde et emne som du er passioneret for. Når vi mennesker taler om emner vi er passioneret for, lyser vi op og bliver den smukkeste version af os selv.
  • Istedet for at føle dig usikker på hvor sexet du er i sengen, kunne du jo sidde og tænke på hvor maskulin han egentlig er i sengen og samtidig get på hvor veludrustet han er?

 

  • Istedet for at du søger efter din dates accept af dig som menneske kunne du sidde i dit stille sind og beslutte dig for om du har lyst til at give din date din accept af ham som menneske. Du kunne sidde og mærke efter hvilke følelser han sætter igang hos dig. Lægge mærke til hvilke værdier han har i livet og om i drømmer om det samme og om han lever op til dine værdier og om du kunne se dig sammen med ham om 5 år?.

 

  • Istedet for at blive såret og oprevet over at din date måske ikke vil se dig igen, kunne du beslutte at du faktisk heller ikke havde lyst til at være sammen med ham, netop fordi han havde nogle andre værdier end dig!.

Denne artikel vil ændrer dine tanker omkring dating - Camilla Laursen Datingcoach & Parterapeut

Jeg ved at ovenstående artikel kan lyde selvfedt og egoistisk men det er faktisk en helt fantastisk måde at tricke dit sind, tanker, overbevisninger og de energier du sender ud, når du skal på en date.

Når du formår at tricke dine tanker til at du er en helt fantastisk person vil omverdenen tænke det samme som du gør om dig selv.

Når du skal på date med en du syntes er fantastisk vil han kunne mærke at energien er ulige hvis du tænker negativt om dig selv, fordi du er “bange” for ikke at kunne matche ham. Hvis du ikke føler dig god nok til ham kan det mærkes, ses og høres og hans tiltrækning til dig vil være mindre. Hvis han først får den opfattelse at han er “over dig” er det enormt svært for ham at få respekt for dig og føle sig tiltrukket, stimuleret og tricket som mand.

Det handler om at vise og udstråle dit sande potientiale og selvværd. Hvis dit selvværd ikke er helt som det skal være så “fake it till you make it”. Det er nemmere sagt en gjort men hvad ville der egentligt ske hvis du testede ovenstående på din næste date? Jeg lover dig, hvis du formår at vende dine tanker rundt vil du få en helt anden udstråling og derved skabe en anden energi udadtil og din date vil jage dig istedet for at du jager ham!.

Måske tænker du at du ikke er cool nok eller lækker nok til ham, den tid er forbi fra dd. ændrer du dine tanker og hver gang der kommer en tanke op der ikke gavner siger du til dig selv “dig kender jeg og dig har ikke brug for længere”. Du er den eneste der får lov at leve dit liv: tag der seriøst, gå efter dine drømme, dyrk din passion, ha en høj standard og elsk dem som elsker dig.

OX

Camilla Laursen.

Coach og samlivsterapeut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *