Selvværdsterapi

Få højere selvværd og et gladere liv

At gå igennem livet med lavt selvværd er ikke på nogen måder optimalt. Det ødelægger dine positive tanker, splitter dine sunde relationer og ødelægger positive handlinger….

Ofte har klienter der lider af lavt selvværd en indre stemme, som er fuld af kritiske bemærkninger, selvkritik, skam og skyld. Mange klienter med lavt selvværd mangler ikke kun færdigheder, men også livskraft og modstandskraft inde i sig selv. Mange oplever at blive mismodige og kommer til at mangle energi og positivt livssyn, ofte er det en rullende kraft der tager meget med sig på sin negative vej…

Rigtigt mange der henvender sig omkring lavt selvværd taler om nedenstående:

 • Føler ikke de er gode nok som de er
 • Føler at alle andre er dygtigere og bedre end dem
 • Tænker alt for meget på hvad andre tænker om dem
 • Er i tvivl om andre mennesker vil være sammen med dem
 • Føler sig  usikre på sig selv i sociale sammenhænge
 • Selvbebrejdelse

I forhold til selvværdsterapi, har jeg valgt at bruge metoder der tager dig tilbage i din historie for at forstå den. Derefter benytter jeg mig af den kognitive terapiform der primært ser fremad. De indlæringspsykologiske og kognitive principper jeg anvender har effektive problemløsningsstrategier i opbygning af færdigheder og muligheder. Jeg er af den overbevisning af du er nød til at forstå hvad du kommer med og derefter er det meget nemmere at få et godt afsæt til fremtiden.

Jeg giver dig veldokumenterede redskaber til at gå igennem livet med et højere selvværd. Jeg giver dig redskaber til at lære dit sind at navigere i de negative tanker og følelser der dukker op når det dårlige selvværd dukker op i tide og utide.

Selve terapien:

 • At beslutte sig for at gå i terapi kan være en stor beslutning og det kræver meget tillid at lukke et andet menneske ind i sine inderste tanker, længsler, mønstre og handlinger.
 • Derfor er tillid og tryghed noget af det vigtigste i min verden, således at du kan føle dig tryg til at tage mig med ind i din verden.

Hvordan er forløbet?

 • Når jeg er blevet kontaktet af en klient for første gang afholder vi en samtale hvor vi afklarer hvilke specifikke udfordringer der måtte være og som vi skal finde en løsning på.
 • Denne samtale giver en god ro for klienten som får mulighed for at lette sit hjerte og fortælle om hvilke udfordringer der ligger til grunde for samtalen.
 • Efter den afklarende samtale kan jeg lettere rådgive hvad det er præcis er klienten har brug for.
 • Der er mange muligheder for terapi og coaching. Det kan være det måske drejer som familien og ud fra dette vil jeg tale med klienten alene og derefter invitere resten af familien på et senere tidspunkt.
 • Det kan være det drejer som fortvivelse i parforholdet og jeg vil på sigt også invitere partneren med til terapien.
 • Måske drejer det sig mere om coaching og fastsættelse af nye mål, råd og vejledning i feks hvordan klienten opnår mål og får ændret uhensigtsmæssige rutiner og mønstrer.

Efter den afdækkende time vurdere jeg hvordan klienten får de bedste veldokumenterede værktøjer til at kunne løse foreliggende udfordringer.

Jeg har tavshedspligt og vil altid respektere fortroligheden i mine klienters oplysninger. Jeg vil altid behandle dig og de informationer du vælger at dele med mig, med respekt og værdighed.

Hvad kan jeg forvente?

 • Du vil opnå en forståelse og indsigt for din fortid og hvorfor du tænke og føler som du gør, forståelsen giver ro og derefter kan vi gå videre til nutiden og planlægge fremtiden
 • Du vil få nogle velafprøvede redskaber som vil styrke dit selvværd, ændrer dine tanker og mønstre.
 • Lære veldokumenterede teknikker der tricker din hjerne til at reagere og tænke anderledes end du plejer
 • Du vil komme ud med en strategi for din fremtid, arbejdsopgaver og områder af dit liv du kommer til at arbejde med på en ny måde.
 • Afhængig af de udfordringer du måtte have er forløbet forskelliget og sommetider tager det kun et par sessioner hos mig og andre gange er det et længere forløb

Efter hver session vil jeg sende dig et skriftligt referat på mail, hvori jeg vil skrive ned hvad vi har talt om og hvilke redskaber jeg vil anbefale dig at bruge når du står i en given situation.

Jeg vælger måske at give dig opgaver som du skal løse hjemme og beder dig om at reflektere nogle af de emner vi har talt om.

Terapi og coaching hos mig er en invitation til at generobre dig selv, dit selvværd, dine drømme, dine længsler og din indre fred.

Så hvis du har lyst til at komme med på en rejse for at blive et mere helt menneske, føle mere ro, få bedre selvværd og finde kærligheden inde i dig så er du velkommen til at kontakte mig for en afklarende session.

Hvis du vil have uddybende information omkring selvværdsterapi klik her

 

– Kontakt mig og få hjælp til et bedre liv.

Mobil:  27 28 20 27
Mail:   kontakt@camillalaursen.dk

 

Camilla Laursen
Coach og Samlivsterapeut