Kærlighed og Parforhold

Hvad er kærlighed og parforhold

På den ene side vil vi gerne have kærlighed, spænding, begær og mystik – på den anden side vil vi gerne have tryghed, intimitet og samhørighed – hvordan kan disse modsætninger forenes i et parforhold..? Jeg vil tage dig og evt. din partner med på en rejse, fra forelskelse til frustration og videre over i kærlighedens verden.

Hvad er vigtigere end kærlighed..?

Alle vil gerne have kærlighed, men mest vigtigt hvordan får vi det..?
Der er mange måder at opnå et langt mere kærlighedsfyldt forhold, uanset om du er i et forhold eller ikke.
Jeg vil give dig helt enkle principper der gør det muligt at opnå et lykkeligere liv og kærlighedsforhold med din partner.

Hvorfor er det kærligheden kan være så svær at forstå?

I parforholdet lader vi os ofte rive med af de emotionelle negative følelser som er en naturlig del af os som mennesker, disse følelser kan forplante sig i vores system og der kan opstå irrationelle handlinger og indsnævret tankegang som er gift for et parforhold. Disse følelser er ofte sået i vores fortid.

De fleste forhold vil på et eller andet tidspunkt møde udfordringer. Disse udfordringer kan blive uhåndterbare og virke uløselige. Vi gentager ofte de smertefulde mønstre og pludseligt kan forholdet til den vi elsker virke faretruende skøbelig. Vi sårer hinanden, trækker os i tavshed, kritiserer, forsvarer, raser og anklager, selvom vi egentligt drømmer om det modsatte. For de fleste er det værste at både vores egne og partnernes reaktioner virker uforståelige. Hvorfor opstår dette ? og hvordan kan vi stoppe denne onde cirkel ?

På aftenen vil jeg vise eksempler, simple teknikker og øvelser. Disse øvelser gør det muligt at øve, praktisere og udforske den verden der gør det muligt at få et kærlighedsfyldt, harmonisk, empatisk og trygt parforhold. Dette kursus vil hjælpe dig med at se ud over dit eget ego, der kan skabe så meget lidelse i dit parforhold. Find ud af hvordan og hvorfor du sabotere jeres kærlighed og få løsninger så du undgår de tunge mønstre i dit parforhold.

Du har magten

Husk på du har magten til at ændrer dit parforhold og bestemmer selv hvor meget kærlighed du invisterer i dit parforhold.Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående problemstillinger og har du brug for løsningsmodeller og teknikker til dit parforhold, eller vil du gerne forberede dig til at møde den eneste ene, så mød op til denne inspirerende aften. På aftenen vil jeg give eksempler på effektive øvelser, konkrete redskaber, så I, I parforholdet kan lære at kommunikere bedre sammen og forstå hinanden på et dybere plan. Samtidig vil jeg give jer indsigt til at kortlægge, forebyge konflikter – og lære jer at diskutere med udbytte. I bund og grund vil vi bare alle sammen gerne føle os elsket – spørgsmålet er så bare hvordan gør vi det?.

Hvis du vil investere og forstå dit parforhold så medbring pen, papir og evt. din partner og bliv klogere på jeres fremtid sammen.

Opnå forståelse for hinanden

I vil opnå en helt anden connection og en langt dybere forståelse for hinanden. Denne forståelse, connection og indblik vil give jer en ny begyndelse i kærlighedens tegn. Der vil være en tid før denne forståelse og en helt ny tid i kommunikationens og kærlighedens tegn.

De første 6 par får en kærlighedsmappe.
I mappen vil der være øvelser og redskaber til at styrke jeres kærlighedsbånd.
Mappen skal bruges som jeres fremtidige kærligheds bibel, hvor i udfører konkredte aftaler med hinanden om jeres kærlighed.
I mappen ligger der en beskrivelse og brugsanvisning, på hvordan de enkelte øvelser skal udføres og hvad i ellers kan bruge mappen til.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at hjælpe jer med at finde jeres helt eget kærlighedssprog, connecte og opnå et nyt kærligheds kapitel i jeres liv.

Dato for næste workshop er:

Afventer datoer

 

Mail:   kontakt@camillalaursen.dk
Mobil: 27 28 20 27

 

Camilla Laursen
Parterapeut, datingcoach og skyggevejleder