Hvorfor gå i terapi?

Parterapi i Århus

Terapi i Århus, Risskov, Skødstrup

Terapi giver dig en enestående mulighed for at forstå dig selv, din historie, mønstre, følelser og adfærd. Når du forstår dig selv, har du en helt unik chance for at blive et helt menneske igen.

Fra min praksis i Skødstrup og Århus giver jeg dig mulighed for at forvandle din smerte, traumer, frustrationer og dysfunktionel adfærd til at opnå en følelse af helhed, forståelse og balance.

Som certificeret parterapeut, dating coach og skyggevejleder arbejder jeg ud fra anerkendte, dokumenterede terapiformer. Denne form for terapi formår at transformere dig til at blive et helt og lykkeligere menneske.

Du får et overblik over de ting du har været igennem.  Du får dermed mulighed for at kunne forholde dig helt nøgtern til dine mønstre, reaktioner og kan derfor sætte dig selv fri. Jeg arbejder med dine skygger, forløser traumer og forenkler det du har været igennem. Du kommer til at kunne stille dig ovenpå det der er svært, se det fra nye vinkler og holde det ud i strakt arm.

Jeg tror på at mange af de udfordringer vi bøvler med som mennesker bunder i dårligt selvværd. Derfor tager jeg som oftest udgangspunkt i din selvopfattelse og indre stemme. Klienter der lider af lavt selvværd, har en indre stemme som er fuld af kritiske bemærkninger, selvkritik, skam og skyld. De mangler ikke kun færdigheder men ofte mangler de også livskraft og modstandskraft. De bliver mismodige og kommer til at mangle energi. Jeg vil sammen med dig hjælpe dig mod muligheder og forandringer.

Jeg arbejder på at få dig ud af dine selvdestruktive tanker og udarbejder en gennemført coaching plan.  Med denne plan i hånden lærer du at integrere hele dig og derved stå stærkt, så du ikke mister mere af dig selv. Jeg arbejder kun med evidensbaseret terapi, hvor jeg fører en protokol og giver dig anerkendte redskaber til at opnå et langt lykkeligere liv.

Jeg giver dig en række anerkendte redskaber og teknikker.  Du vil fremadrettet lærer at undgå de samme negative, ødelæggende mønstre og derved opnå et langt mere harmonisk og lykkeligt liv.

Så leder du efter svar og føler dig magtesløs. Føler du dig alene indeni, eller i dit parforhold?  Jeg tager dig med på en personlig rejse i dit sind, gennem dine udfordringer, mønstre og dit tabte jeg.  Du vil opnå en langt dybere forståelse af din historie og accept af dig selv som menneske.

Jeg hjælper dig med at løse dine udfordringer og forstå din unikke situation.  Jeg vil optimere dine styrker til at opnå et langt stærkere, mere afbalanceret og til at blive et helt menneske igen. Du vil blive den bedste version af dig selv, alene eller i dit parforhold.

Forskning har vist at de par der har gået i parterapi, har mulighed for at redde deres ægteskab med op til 60% og samtidig har de klienter der har gået i terapi fået det 80% bedre end de klienter der ikke har gået i terapi.

– Kontakt mig og få hjælp til et bedre liv.

Mobil:  27 28 20 27
Mail:   kontakt@camillalaursen.dk

Cammilla Mallue Laursen
Parterapeut, dating coach og skyggevejleder