Individuel terapi

Jeg har specialiseret mig i at arbejde med mennesker der Ønsker en dybere forståelse af sig selv.

En dybere forståelse af deres historie, adfærd, mønstre, tanker og derved opnå mere fred og kærlighed i sindet og i forhold til deres omgivelser.

 Jeg vil tage dig med ind i dine skygger, sider af dig selv du ikke vil være med, sider som du forsøger at dække over og som kan være svære at få øje på.

Når du vælger at gå i terapi hos mig har du mulighed for at komme på en udviklingsrejse i din egen historie.

Når vi bliver født har vi en 100 procents personlighed,  men ligeså stille lærer vi efterhånden familiens spilleregler, noget er forkert, noget er rigtigt og vores personlighed indskrænkes til at blive det, som verden gerne ville vi skulle blive. Vi fragmenterer dele af vores personligheder væk for at please familien, venner, lærere og andre autoritære mennesker på vores vej. Disse fragmenterede dele af vores personlighed gør vi alt for at undertrykke. Men de er stadig en del af os og vil hele tiden komme op
 Når vi undertrykker dele af vores personlighed opstår der et naturligt spænd indeni, der vil opstå stress, depression og angst hvis spændet holdes for længe. Når du går i terapi, får du mulighed for at stille dig overfor dramaet indeni i dig selv. Du får mulighed for at ændre din påtaget persona (den personlige del af dig du har tillært dig for at tilfredsstille de andre i dit liv). Du får mulighed for at finde dine fragmenterede tabte dele af dig selv tilbage, og derved blive et helt menneske igen, hvor alle følelserne er ok at indeholde. For alle mennesker indeholder alle følelser, det er en del af at være menneske. Den dag du kan stille dig stærkt og undgå at forsvare dig selv er du nået langt.

Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du navigere i det, der er bedst for Dig. Det er sådan: Det du ikke vil være med til, vil ikke lade dig være – så jo mere du flygter fra det svære jo mere forfølger og larmer det inden i dig. Du vil komme til at kende dig selv i terapi hos mig, jeg vil stille afklarende spørgsmål og give dig værktøjer til at komme dybere ind i dig selv. Dybere ind, der hvor svarerne, skammen, følelserne og frustationerne ligger. Du får mulighed for at blive et helt menneske igen.

Jeg vil tage dig med på en rejse i dit sind og i din verden, der hvor du møder udfordringer og ryger ind i dine mønstre – her vil jeg hjælpe dig med at gå nye veje. Vi vil arbejde sammen om at opnå en forståelse af din ubevidste indre verden,og hvordan den påvirker dit liv.

Terapi kan være for dig der gerne vil om bag facaden og på et dybere plan forstå hvorfor du er som du er og gør som du gør.

 Selve terapien:

  • At beslutte sig for at gå i terapi kan være en stor beslutning og det kræver meget tillid at lukke et andet menneske ind i ens inderste tanker, længsler, mønstre og handlinger.
  • Derfor er tillid og tryghed noget af det vigtigste i mine terapisessioner, du kan føle dig tryg ved at tage mig med ind i din verden.

Hvordan er forløbet?

  • Når jeg er blevet kontaktet af en klient for første gang, afholder vi en samtale hvori vi afklarer hvilke specifikke udfordringer der måtte være og som vi skal finde en løsning på.
  • Denne samtale giver en god ro for klienten, som får mulighed for at lette sit hjerte og fortælle om hvilke udfordringer der ligger til grunde for samtalen.
  • Efter den afklarende samtale kan jeg lettere rådgive, hvad det præcist er er klienten har brug for.
  • Der er mange muligheder for terapi og coaching. Det kan være det måske drejer som familien, ud fra dette vil jeg tale med klienten alene og derefter invitere resten af familien på et senere tidspunkt.
  • Det kan være det drejer som fortvivelse i parforholdet og jeg vil på sigt også invitere partneren med til terapien.
  • Måske drejer det sig mere om coaching og fastsættelse af nye mål, råd og vejledning. Fx. hvordan klienten opnår mål og får ændret uhensigtsmæssige rutiner og mønstre.

Efter den afdækkende time vurderer jeg, hvordan klienten får de bedste veldokumenterede værktøjer til at kunne løse foreliggende udfordringer.

Jeg har tavshedspligt og vil altid respektere fortroligheden i mine klienters oplysninger. Jeg vil altid behandle dig og de informationer du vælger at dele med mig, med respekt, værdighed og ro.

Hvad kan jeg forvente?

  • Du kan forvente at få nogle velafprøvede redskaber som vil hjælpe dig på din vej ud i verden,  som et styrket og mere helt menneske.
  • Afhængig af de udfordringer du måtte have, er forløbet forskelligt og individuelt. sommetider tager det kun et par sessioner hos mig, andre gange er det et længere forløb.

Efter hver session vil jeg sende dig et skriftligt referat på mail, hvori  jeg vil skrive ned hvad vi har talt om, samt  hvilke redskaber jeg vil anbefale dig at bruge, når du står i en given situation.

Jeg vil samtidig give dig opgaver, som du skal løse og bede dig om at skrive ting ned når der opstår udfordringer.

Terapi og coaching er en invitation til at generobre dig selv, dine drømme, dine længsler og din indre fred.

Så hvis du har lyst til at komme med på en rejse for at blive et mere helt menneske,  føle mere ro og kærlighed så er du velkommen til at kontakte mig for en afklarende session.

– Kontakt mig og få hjælp til et bedre liv.

Mobil:  27 28 20 27
Mail:   kontakt@camillalaursen.dk

Cammilla Maalue Laursen
Parterapeut, datingcoach og skyggevejleder