Stærke kvinders liv

Jeg har gennem de sidste 5 år rejst rundt i verden og interviewet kvinder med en så powerfyldt energi at de er nået langt på deres vej for at opnå deres drømme. Det kan enten være kvinder der har opnået stor respekt for deres artikler, kan være kvinder der har nået toppen i erhvervslivet, kvinder der har overgået det umenneskelige eller udøvet en sportspræstation ud over det sædvanlige. Det kan også være kvinder der har turde at tro på deres drømme og har haft så mange udfordringer på deres vej men alligevel på forunderligvis har fundet vejen igennem mørket og nået deres drømme.

Jeg har interviewet disse kvinder om hvordan de har formået at følge deres hjerte, intution og inderste længsler, hvordan de har formået at stå så stærke i sig selv under de mest pressede situationer og hvordan de har formået at kunne blive ved med at gå op ad stigen selv i dte største stormvejr og hvad de gjorde når det var aller hårdest.

Bag mange af disse interviews ligger der en enorm skrøbelighed og sårbarhed, kvinderne har oplevet meget på deres vej men de har hele tiden haft en ting til fælles, drømmen – drømmen der lå lige om hjørnet var til at nå og få, spørgsmålet bar blot hvornår de ville nå den.

Disse interviews kan du bruge som inspiration når du har brug for at høre hvordan andre har nået deres drømme og mål. Du kan læse disse kvinders historier og høre hvordan de har formået at holde drømmen i live under de de mest pressede forhold.

Vi komemr helt tæt på og får en unik mulighed for at lade os inspirere og lære hvordan man skridt for skridt opnår sin drøm.

For mig har det været en kæmpe stor gave at få lov at interviewe disse stærke kvinder verden over og jeg glæder mig til at dele deres livshistorier med dig.

Husk på at disse kvinder startede nøjagtigt ligesom dig og mig.
En kvinde, en drøm og en historie fremtiden stod de selv for – nøjagtig ligesom du idag.