Parterapi

Parterapi i Aarhus

Parterapi i Århus kan redde dit forhold!

Jeg har specialiseret mig i at arbejde med mennesker, der ønsker en dybere forståelse af sig selv.
En dybere forståelse af din historie og dermed social arv. En forståelse af din adfærd, dine mønstre, tanker og derved opnå mere fred og kærlighed i sindet, i dine omgivelser og ikke mindst i dit parforhold.

Parforholdet er dit dybeste udviklingspotientiale. Der findes ikke en mulighed for at udvikle sig dybere end sammen med din partner. Hvis du vælger at være nysgerrig på jeres dramaer, konflikter og skænderier har du virkelig mulighed for at komme ud i dine inderste kroge af din personlighed og opnå en personlighed og udvikling du aldrig ville kunnet have opnået alene. Du får mulighed for at blive konfronteret med dine fragmenterede dele af din personlighed – de sider af dig selv du har måtte undertrykke fordi de ikke var velansete i din familie og de sider du har tillært dig for at “overleve” . Når forelskelsen er ovre opstår konflikterne, diskussionerne og frustrationerne, og det er her, vi begynder at smide vores persona og vores sande personlighed kommer til syne. Vi bliver konfronteret med vores skygger og dem er vi nød til at arbejde med, såfremt vi vil dybere ned i vores egen udvikling både for vores egen skyld med også for partnerens og for vores parforhold.

 •  Parterapi kan være for jer  der gerne vil om bag facaden og på et dybere plan forstå hvorfor I reagere som I gør og har disse udfordringer i jeres parforhold. 
 • Hvorfor du og din partner igen og igen løber ind i de samme udfordringer
 • Parterapi er for jer i alle aldre der gerne vil have konkredte råd til at opnå en mere harmonisk tilværelse sammen og forstå hinanden på et dybere plan.
 • Parterapi er for jer der vælger at se jeres parforhold som et kæmpe udviklingspotientiale og en mulighed for at tale frit og ærligt i hinandens nærvær – en mulighed for at forstå hvorfor i faldt for hinanden og hvad i har med i bagagen.
 • Få lagt en kærlighedsplan der passer til netop jer som par.
 • En mulighed for at lære at tale mere hensigtsmæssigt sammen og give indsigt til at kortlægge og forebygge konflikter – og  diskutere med udbytte.
 • En mulighed for at at opdage at I bare gene vil forstås, ses, respekteres og elskes som dem I er
 • En mulighed for at se hvordan I kan være sammen og lære at styrke hinanden og se det smukke i det partneren har.

Selve parterapien:

 • At beslutte sig for at gå i parterapi kan være en stor beslutning og det kræver meget tillid at lukke et andet menneske ind i ens inderste tanker, længsler, mønstre og handlinger.
 • Derfor er tillid og tryghed noget af det vigtigeste i min verden for at I kan føle jer trygge til at tage mig med ind I jeres verden.

Hvordan er forløbet?

 • Når jeg er blevet kontaktet af en klient for første gang afholder vi en samtale fra min praksis i Skødstrup hvor vi afklarer hvilke specifikke udfordringer der måtte være og som vi skal finde en løsning på.
 • Denne samtale giver en god ro for klienterne som får mulighed for at lette deres hjerter og fortælle om hvilke udfordringer der ligger til grunde for samtalen.
 • Efter den afklarende samtale kan jeg lettere rådgive hvad det er præcis er klienterne har brug for.
 • Der er mange muligheder for terapi og coaching. Det kan være jeg måske taler med jer begge til at starte med måske anbefaler individuel terapi imellem jeres parterapi – det kan også være vi sammen beslutter at i helst vil være der begge to.

Efter den afdækkende time vurdere jeg hvordan I får de bedste veldokumenterede værktøjer til at kunne løse foreliggende udfordringer. Jeg har tavshedspligt og vil altid respektere fortroligheden i mine klienters oplysninger. Jeg vil altid behandle dig/jer og de informationer du/I vælger at dele med mig, med respekt og værdighed.Hvad kan I forvente?

 • I kan forvente at få nogle velafprøvede redskaber som vil hjælpe jer på jeres vej ud i verden.
 • Afhængig af de udfordringer I måtte have er forløbet forskelliget og sommetider tager det kun et par sessioner hos mig og andre gange er det et længere forløb.

Efter hver session vil jeg sende jer et skrifteligt referat på mail hvor jeg vil skrive ned hvad vi har talt om og hvilke redskaber jeg vil anbefale Jer at bruge når I står i en given situation. Jeg vil samtidig give jer opgaver som I skal løse og bede jer om at skrive ting ned når der opstår udfordringer og medbringe dem til næste parterapi. Terapi og coaching er en invitation til at generobre jer selv, jeres fælles drømme, jeres længsler og jeres indre fred alene og i parforholdet.

Så hvis I har lyst til at komme med på en rejse for at blive mere hele mennesker, for at føle mere ro og kærlighed i jeres parforhold så er I velkommen til at kontakte mig for en afklarende session. 

Hvis du vil have dybdegående information omkring parterapi i Århus klik her.

– Kontakt mig og få hjælp til et bedre parforhold.

Mobil:  27 28 20 27
Mail:   kontakt@camillalaursen.dk

Cammilla Laursen
Parterapeut, dating coach og skyggevejleder