Hvorfor gå i terapi?

Terapi giver dig en enestående mulighed for at forstå dig selv, din historie, mønstre, følelser og adfærd. Når du forstår dig  selv, har du en helt unik chance for at blive et helt menneske igen.

Fra min praksis i Skødstrup og Århus giver jeg dig mulighed for at forvandle smerte, traumer, frustationer og dysfunktionel adfærd til at opnå klarhed, forståelse og balance i dig selv og i dit parforhold.  Som certificeret parterapeut, dating coach og skyggevejleder arbejder jeg ud fra anerkendte, dokumenterede terapiformer, der formår at transformere dig til at blive et helt og lykkeligere menneske. Du får et overblik over de ting du har været igennem og dermed får du mulighed for at kunne forholde dig helt nøgtern til dine mønstre, reaktioner og derved får du mulighed for at sætte dig selv fri. Jeg arbejder med dine skygger,  forløser traumer og forenkler det du har været igennem så du kan stille dig ovenpå det der er svært og se det fra nye vinkler og holde det ud i strakt arm.

Jeg tror på at mange af de udfordringer vi bøvler med som mennesker bunder i dårligt selvværd – derfor tager jeg som oftest udgangspunkt i din selvopfattelse og indre stemme. Klienter der lider af lavt selvværd har en indre stemme som er fuld af kritiske bemærkninger, selvkritik, skam og skyld. De mangler ikke kun færdigheder men ofte mangler de også livskraft og modstandskraft. De bliver mismodige og kommer til at mangle energi. Jeg vil samme med dig er fremad mod muligheder og forandringer. Jeg arbejder på at få dig ud af dine selvdestruktive tanker og udarbejder en gennemført coaching plan så du lærer at integrere hele dig og derved stå stærkt så du ikke mister mere af dig selv. Jeg arbejder kun med evidensbaseret terapi hvor jeg fører en protokol og giver dig anerkendte redskaber til at opnå et langt lykkeligere liv.

Jeg giver dig en række anerkendte redskaber og teknikker så du fremadrettet lærer at undgå de samme negative, ødelæggende mønstre og derved opnår et langt mere harmonisk og lykkeligt liv.

Så leder du efter svar og føler dig magtesløs, alene eller i dit parforhold, kan jeg tage dig med på en personlig rejse gennem dine udfordringer, mønstre og dit tabte jeg, hvorefter du vil kunne opnå en langt dybere forståelse af din historie og accept af dig selv som menneske.

Samtidig hjælper jeg dig med at løse dine udfordringer, forstå din unikke situation og optimere dine styrker hen imod et langt stærkere, afbalanceret og helt menneske, alt i alt blive den bedste version af dig selv alene eller i dit parforhold.

Forskning har vist at de par der har gået i parterapi har mulighed for at redde deres ægteskab med op til 60%, samtidig har de klienter der har gået i terapi fået det 80% bedre end de klienter der ikke har gået i terapi.

 

– Kontakt mig og få hjælp til et bedre liv.

Mobil:  27 28 20 27
Mail:   kontakt@camillalaursen.dk

 

Cammilla Mallue Laursen
Parterapeut, dating coach og skyggevejleder