Hvorfor gå i terapi?

Terapi giver dig en enestående mulighed for at forstå dig selv, din historie, mønstre, følelser og adfærd. Når du forstår dig  selv, har du en helt unik chance for at blive et helt menneske igen. Fra min praksis i Skødstrup giver jeg dig mulighed for at forvandle smerte, traumer, frustationer og dysfunktionel adfærd til at opnå klarhed, forståelse og balance i dig selv og i dit parforhold.  Som certificeret parterapeut, dating coach og skyggevejleder arbejder jeg ud fra anerkendte, dokumenterede terapiformer, der formår at transformere dig til at blive et helt og lykkeligere  menneske.

Jeg giver dig en række anerkendte redskaber og teknikker så du fremadrettet lærer at undgå de samme negative, ødelæggende mønstre og derved opnår et langt mere harmonisk og lykkeligt liv.

Det kræver mod at række ud efter hjælp. Som din terapeut arbejder jeg sammen med dig for at hjælpe dig med at forstå din historie, følelser og adfærd. Sammen arbejder vi for at nå dine mål, skabe nye mønstre for tilknytning, parforhold og finde nye veje til dit positive sind, nye overbevisninger og din fremtid.

Min rådgivning er varm, intuitiv, tankevækkende og professionel. Jeg bruger teknikker der tager dig tilbage i tiden for at finde svar og forståelse for din fortid, jeg giver dig redskaberne til at stå langt stærkere i dig i fremtiden.

Mit speciale er at italesætte og bearbejde følelsesmæssige udfordringer. Via mine redskaber giver jeg dig et klart billede af, hvad du kommer fra og hvorfor du reagerer, som du gør i situationer hvor du genoptager dine adfærdsmønstre. Jeg er dygtig til at få dig ud af dine negative tanker og rutiner hvori du føler dig fastlåst og implementere nye positive givende rutiner.

Så leder du efter svar og føler dig magtesløs, alene eller i dit parforhold, kan jeg tage dig med på en personlig rejse gennem dine udfordringer, mønstre og dit tabte jeg, hvorefter du vil kunne opnå en langt dybere forståelse af din historie og accept af dig selv som menneske. Samtidig hjælper jeg dig med at løse dine udfordringer, forstå din unikke situation og optimere dine styrker hen imod et langt stærkere, afbalanceret og helt menneske, alt i alt blive den bedste version af dig selv alene eller i dit parforhold.

Forskning har vist at de par der har gået i parterapi har mulighed for at redde deres ægteskab med op til 60%, samtidig har de klienter der har gået i terapi fået det 80% bedre end de klienter der ikke har gået i terapi.

 

– Kontakt mig og få hjælp til et bedre liv.

Mobil:  27 28 20 27
Mail:   kontakt@camillalaursen.dk

 

Cammilla Mallue Laursen
Parterapeut, dating coach og skyggevejleder