Sådan ved du om han er den rette for dig!

Det tager kun en femtedel sekund at aktivere de
12 hjerneområder der hensætter os i en svimlende forelskelse.

– Men hvordan ved vi egentligt om han er den rigtige for os? 

Fortæl mig lige hvor tit har du ikke set på din tlf. – sukkende efter en sms, længdes efter et opkald eller blot et lille like på fb fra ham du er så forelsket i? Hvor tit har du været ved at rive håret af dig selv for ikke at skrive en mere sms til ham? Hvor tit har du ikke forestillet dig, din flirt og dig på hotel sammen i udlandet med vild og inderlig sex, jer 2 på en luksus ferie på Maldiverne eller måske bare en hygge søndag begravet i dynerne.?

“Forelskelse er en ting,
– kærlighed en helt anden”

– no matter what er de 2 ting i livet noget af det mest fantastiske vi mennesker kan opleve, hvorfor er det så forbandet svært at vide om han er Mr. Right eller Mr. Wrong?

Hvorfor er så mange af os i tvivl om vi er samme med Mr. Right eller Mr. Wrong?
Dette spørgsmål er så essentielt for os kvinder og kan være virkeligt svært at svare på.

Alle ved at alt har en pris, men hvor høj er du villig til at betale for kærligheden? En ting er sikkert – Piger !
Vi bliver alt for længe i giftige relationer der ikke er sunde for os, den forkerte fyr, de forkerte grunde, du ved det jo godt inderst inde – ik….?

Enten er han den rigtige eller også er han ikke! 

Problemet er vi så inderligt ønsker at han er den rigtige, vi tør ikke mærke efter, især når vores mave -fornemmelse fortæller os det modsatte af hvad vi så inderligt ønsker og drømmer om. Vi fantaserer om hvordan fremtiden kunne være sammen med ham og hvor fantastisk det kunne være hvis han bare lige ændrede sig lidt.

Problemet er bare at han ikke ændrer sig, hvis han ikke allerede gør de ting du holder af nu, så regn ikke med at han kommer til det. Medmindre han er villig til at arbejde på hans grundlæggende mønstre, se indad og se hans egne skygger og andele i jeres diskutioner.

Vi dækker over de små advarselslamper der tydeligt blinker blodrødt og viser os at han ikke investerer i os, ikke dukker op til vores aftaler, ikke giver lyd fra sig, aflyser vores dates eller generelt ikke virker særligt interesseret.

Hvis han så endelig skriver til os en fredag aften kl 22.15 (efter vi ikke har hørt fra ham i et par uger) “Hey smukke hvad laver du?” “ Jeg har tænkt på dig” “Skal vi ses i aften?”. Så kommer vi dansende efter hans “pibe”.

Det er ikke sundt og i kærlighedens spil, er der desværre ikke længere nogen regler.

Alt er tilladt, det mærkes, føles og ses derude i datinglandet. Det kan gøre så forbandet ondt og vi kan spilde så meget kostbart tid med Mr. so Wrong.

Så derfor har jeg udarbejdet en tjekliste der kan give dig et godt indblik i om du er sammen med Mr. right.
Tjek listen igennem for at få et godt fingerpeg om din flirt, partner eller kæreste er den rette for dig. –

(Hvis jeg var dig ville jeg tage lidt notater undervejs, dette giver stof til eftertanke og sætter dine ubevidste og bevidste tanker igang.) 

Han investerer lige så meget i dig som du investerer i ham..?

 •  Han elsker at connecte med dig ( forstår og rummer dine følelser og behov)..?
 •  Han bringer det bedste frem i dig ( Opmuntrer dig til at gå efter dine drømme og opfordrer dig til personlig udvikling )..?
 • Han har en god humor ( At have det sjovt sammen er en af grundstene i et godt parforhold)..?
 • Han viser dig 100% loyalitet..?
 •  Du kan stole på ham..?
 •  Han har de samme overbevisninger og værdier i livet som du..?
 •  I connecter både seksuelt og spirituelt..?
 •  Han kommunikerer åbent, hjerteligt og uden fordømmelse..?
 •  Han anerkender og behandler dig med respekt..?
 •  Han gør dig lykkelig også når forelskelsen er ved at ebbe ud..?
 •  Han får dig til at føle at du er helt perfekt som du er..?
 •  Han har forstået hvordan du føler dig elsket og ved hvad små overraskelser, ord, tjenester, tid og gaver kan gøre for din happiness..?
 •  Han elsker at planlægge rejser og oplevelser sammen med dig ud i fremtiden..?
 •  Han fortæller dig hvor smuk og intilignt du er..?
 •  Han har også venner og job men han får dig til at føle at du er hans første prioritet..?

Når du har læst listen igennem kan du hurtigt mærke efter om han er den rette for dig!

Brug denne tjek liste som udgangspunkt for at få et tydeligt billede på om Mr. Right i virkligheden er Mr. Right og om han i virkligheden opfører sig som Mr. Right eller det måske kun er inde i dit hoved Hvis det viser sig at han giver dig følelsen af ovenstående punkter er det jo helt fantastisk og så skal du jo bare være super lykkelig. Hvis det viser sig at der ikke er et match på mindst ca. 12 ud af 16 punkter må du tage dit parforhold op til revision, tale med din partner, for til sidst måske at forlade ham.

Husk på det fantastiske ved evt. at vælge at forlade din partner, at at så har du mulighed for at møde Mr. Right next time. Du kan tiltrække Mr. Right hvis du bare ved hvordan, det er enkelt og simpelt men man skal vide hvordan.

Glæd dig til næste uge hvor jeg vil gennemgå og give dig tips og tricks til hvordan du tiltrækker Mr. Right, så han er den helt perfekte match for dig!

 

 

OX

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *